Domain Manage

123reg.......again

Discussion in 'Domain Name Registrars' started by zee, Sep 18, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zee United Kingdom

    zee Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2005
    Posts:
    1,254
    Likes Received:
    4
    could someone please check...unable for 12 hours to log into 123reg/account
    can obtain start page 123reg, but if try to log into my account at 123reg.co.uk/secure....all that comes up is blank page with 195.224.46.98 on bottom left then page times out....advice appreciated as domains to renu..zee
     
  2. Domain Forum

    Acorn Domains Elite Member

    Joined:
    1999
    Messages:
    Many
    Likes Received:
    Lots
     
  3. Johnp United Kingdom

    Johnp Active Member

    Joined:
    Jul 2006
    Posts:
    429
    Likes Received:
    9
    Hi

    Been on to their system OK in the last hour to transfer a domain - everything OK. There was a problem yesterday when their system was running like a dog ( I had assumed they had shared hosting with The Northern Rock - LOL)

    Best Regards


    JohnP
     
  4. mojoco United Kingdom

    mojoco Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2006
    Posts:
    1,231
    Likes Received:
    20
    Lately when trying to register a name I know is available, I often get "taken" or "unavailable" with 123-reg. I then register the same name elsewhere.

    Mo
     
  5. zee United Kingdom

    zee Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2005
    Posts:
    1,254
    Likes Received:
    4
    thanks for answers, suddenly started working at b'fast..?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page