Domain Manage

Capitalisation in the header

Discussion in 'NameDrive' started by eetc, Mar 19, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. eetc

    eetc Active Member

    Joined:
    Mar 2005
    Posts:
    398
    Likes Received:
    3
    Where I have a domain that is two words I would rather see the header capitalised for those two words as opposed to just the first character, or, no capitalisation at all. So, for example aceproperty.co.uk would look like this:

    [​IMG]

    or this:

    [​IMG]

    as opposed to this:

    [​IMG]

    Does anyone else agree?

    Ed, this would be relatively simple to implement (given the skill of your team) so if others agree could you add it to your wish list please.

    eetc
     
  2. Domain Forum

    Acorn Domains Elite Member

    Joined:
    1999
    Messages:
    Many
    Likes Received:
    Lots
     
  3. jonno United Kingdom

    jonno Active Member

    Joined:
    Oct 2005
    Posts:
    621
    Likes Received:
    7
    i agree but from a programming perspective i can see that being near impossible to do on an automatic basis.

    having a text box allowing users to format the text how they want it to be displayed would be pretty easy to implement though.
     
  4. NameDriver

    NameDriver NameDrive Staff

    Joined:
    Aug 2005
    Posts:
    717
    Likes Received:
    8
    Hi Guys,

    I have to agree with Jonno here. It is theoretically a very easy thing to implement, simply display domains as they are listed in the system by our users. The problem here being that we have over 100,000 domains in the system so, if existing domains are to be displayed as such, they would effectively have to be de-listed and re-listed again.
    In addition to this, we have people who love to shout out their domains to the world and insist on listing them as ACEDOMAINS.COM which, if displayed in the header, would look even worse than Acedomains.com.
    Having a text box is certainly a possibility, but then it is open to abuse.
    "CLICK THE ADS" or something... It would also be somewhat bulky in the system, however we are looking at a way to implement something along these lines.

    Have a good Sunday.

    Ed
     
  5. eetc

    eetc Active Member

    Joined:
    Mar 2005
    Posts:
    398
    Likes Received:
    3
    this was what was in my head. By default the case is as it is currently but allowing users a text box to CapitaliseDomains.co.uk or even SHOUT.co.uk would be nice.

    I am sure this wouldn't affect the CTR its just an asthetic thing.

    eetc
     
  6. retired_member16

    retired_member16 Banned

    Joined:
    Apr 2005
    Posts:
    3,600
    Likes Received:
    45
    I sent you a PM ED on this very subject through another forum a few weeks ago, expressing a wish for this.

    Its is possible I think it woul prove popular.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page