Domain Manage

DAC Quota Reset

Discussion in 'Drop catching Domain Names' started by Aaron Clifford, Jun 10, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Aaron Clifford United Kingdom

    Aaron Clifford Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2010
    Posts:
    2,236
    Likes Received:
    29
    DAC Problem

    Anyone had any issues with the DAC today? Seems my quota just got reset.
     
    Last edited: Jun 10, 2011
  2. Domain Forum

    Acorn Domains Elite Member

    Joined:
    1999
    Messages:
    Many
    Likes Received:
    Lots
     
  3. Retired_member41

    Retired_member41 Retired Member

    Joined:
    Mar 2010
    Posts:
    3,443
    Likes Received:
    55
    I think it was across the board.

    make hay etc
     
  4. Aaron Clifford United Kingdom

    Aaron Clifford Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2010
    Posts:
    2,236
    Likes Received:
    29
    As I expected, thanks for confirming Caz nice one.
     
  5. FC Domains

    FC Domains Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2005
    Posts:
    1,072
    Likes Received:
    13
    I don't see how that helps. It's a rolling 24 hours
     
  6. invincible

    invincible Well-Known Member

    Joined:
    Feb 2005
    Posts:
    4,108
    Likes Received:
    81
    Correct. Perhaps he isn't planning to run for anything the day after. :)
     
  7. Aaron Clifford United Kingdom

    Aaron Clifford Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2010
    Posts:
    2,236
    Likes Received:
    29
    It doesn't help :). Just haven't seen it happen before, wanted to make sure it happened to everyone.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page