Domain Manage

displaying feeds

Discussion in 'Wordpress' started by fish, Jul 12, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fish United Kingdom

    fish Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2006
    Posts:
    2,725
    Likes Received:
    27
    How can I can display a feed (say from bbc) on a page in WP? so that it shows the headlines, is it possible?

    TIA

    Fish
     
  2. Domain Forum

    Acorn Domains Elite Member

    Joined:
    1999
    Messages:
    Many
    Likes Received:
    Lots
     
  3. Edwin

    Edwin Well-Known Member Exclusive Member

    Joined:
    Apr 2005
    Posts:
    8,460
    Likes Received:
    261
  4. fish United Kingdom

    fish Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2006
    Posts:
    2,725
    Likes Received:
    27
  5. illtemper

    illtemper Active Member

    Joined:
    Oct 2007
    Posts:
    65
    Likes Received:
    2
  6. fresh79 United Kingdom

    fresh79 Active Member

    Joined:
    Mar 2008
    Posts:
    455
    Likes Received:
    5
    try WP-O-Matic or if you want to display feeds in posts try RSS-In-Page
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page