Domain Manage

Domain Research Tool

Discussion in 'Domain Research' started by getmein, Feb 2, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. getmein United Kingdom

    getmein Active Member Exclusive Member

    Joined:
    Sep 2008
    Posts:
    245
    Likes Received:
    3
    Does anyone use DRT? I've bought the software, got a list of working proxies but can't get it to do anything - am I missing something? I've tried emailling their support but it bounces.
     
  2. Domain Forum

    Acorn Domains Elite Member

    Joined:
    1999
    Messages:
    Many
    Likes Received:
    Lots
     
  3. rottensoundz United Kingdom

    rottensoundz Active Member Exclusive Member

    Joined:
    Feb 2008
    Posts:
    249
    Likes Received:
    7
    I Used to use it all the time but Currently am waiting till they do this upgrade they have been on about as the yahoo links have not been showing up for some time now so recently have not used it at all.

    It should work well enough to give you aload of other variables tho.

    have you managed to get a list of domains to appear down the right hand side and if so then pressed the green triangle start scan button ?
    also look in options under scan domains and see what things you have ticked to scan for.

    I would be very interested in your list of working proxies if you would care to share any information on them
    My hunts proved to yield a few slow unreliable ones.

    Regards John
     
    Last edited: Feb 2, 2009
  4. aZooZa

    aZooZa Well-Known Member Exclusive Member

    Joined:
    Nov 2005
    Posts:
    4,495
    Likes Received:
    92
    Sorry to say, but in my experience the support provided by Luc is abysmal and there are many parts of the software that simply don't work. That's a piece of software just gagging to be re-written and properly supported. Maybe my next project?
     
  5. getmein United Kingdom

    getmein Active Member Exclusive Member

    Joined:
    Sep 2008
    Posts:
    245
    Likes Received:
    3
    I signed up to a paid proxy list this afternoon from my-proxy.com, so I've loaded about 50 anonymous and working proxies into DRT. I can upload the domains and start a test, but it chokes on anything like links or even google PR. I've tried restricting it to a very small number of variables and it still doesn't seem to get anywhere. It does seem to be able to pickup some information like nameservers, WHOIS but it does this at such a slow speed I'm wondering how people can use this as a bulk checker.
     
  6. admin Spain

    admin Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 2004
    Posts:
    10,083
    Likes Received:
    115
  7. aZooZa

    aZooZa Well-Known Member Exclusive Member

    Joined:
    Nov 2005
    Posts:
    4,495
    Likes Received:
    92
    Proxies: Here today, sussed tomorrow. At best you can get paid ones but they are all blackballed within days with this DRT software.
     
  8. GreyWing

    GreyWing Retired Member

    Joined:
    Aug 2006
    Posts:
    4,068
    Likes Received:
    59
    As crazy as it sounds, it's cheaper to just go and use dial up, you get a new ip everytime with most providers and more relaible than proxies.

    That's the best way I have used, not brilliant but works for what I need.

    I had some good proxies and it didn't work for me more than 30% of the time.
     
  9. rottensoundz United Kingdom

    rottensoundz Active Member Exclusive Member

    Joined:
    Feb 2008
    Posts:
    249
    Likes Received:
    7
    I Agree With Grey Wing,

    What sort of Ip address do you have fixed or static ?

    Try turning you router off for 30 seconds then on again.
    If your ip address changes disable proxies
    and use a new ip address Every time you get banned.
    ( I cant do this any more, Got Virgin Now, They only give you a new ip address every 2 weeks )

    Nominet bans at 1000
    Google pr and yahoo links ( when operational ) are around 300

    As long as your list is under 1000, do it all the way through then get a new ip ( or 2 )
    to check for links and pr
    Or
    New ip around every 295 domains checked

    Regards John
     
    Last edited: Feb 3, 2009
  10. getmein United Kingdom

    getmein Active Member Exclusive Member

    Joined:
    Sep 2008
    Posts:
    245
    Likes Received:
    3
    I've verified the proxy list again today and half are now dead :( Nonetheless thats still 30 that are shown as 'alive' and anonymous, which I understood was what I needed. I've tried turning off the modem but as I'm with virgin too I guess thats not going to work. Also had a look at the back of the PC to see if i even have a dialup modem slot, and sadly I don't - will have to look in the PC graveyard and see if I have one that I could use. I have also tried to run the link test on just one domain so I'm a bit stumped as to why it won't work at all. Have tried looking at the proxy setup video on the DRT website but it seems to end halfway, just in case I've missed something during the setup. Has anyone got a functioning support email address for DRT?
     
  11. foxjulia

    foxjulia Member

    Joined:
    Jul 2008
    Posts:
    7
    Likes Received:
    0
    Any people have Idea how i can contact Luc?
    Have problems with the Affi from DomainResearchTool.
    But before i do away from website i want speak with him.

    Greetings

    Julia
     
  12. foxjulia

    foxjulia Member

    Joined:
    Jul 2008
    Posts:
    7
    Likes Received:
    0
    All ok, he has contact me.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page