Domain Manage

drizzt

Discussion in 'General Board' started by aqls, Sep 12, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aqls

    aqls Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2005
    Posts:
    1,042
    Likes Received:
    26
    Amazing!

    I type in drizzt into my address bar (just drizzt, no www or .co* etc) press return and I go straight to First Time Buyer.

    -aqls-
     
  2. Domain Forum

    Acorn Domains Elite Member

    Joined:
    1999
    Messages:
    Many
    Likes Received:
    Lots
     
  3. BFTUK

    BFTUK Active Member

    Joined:
    Jan 2006
    Posts:
    888
    Likes Received:
    10
    Bizarre! Especially as i changed my username awhile ago!

    This is probably because when i was called Drizzt this was the only site that i had in my signature.

    Now if the search engines see a phrase or word, and a url together alot they think their is a connection so you'll rank better.

    I can't explain why my site came up number one, but it could be down to different Google datacenters holding differents results. Especially if you use firefox, this would explain why it happened when you typed it in the address bar.

    It does'nt work for BFTUK!
     
  4. aqls

    aqls Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2005
    Posts:
    1,042
    Likes Received:
    26
    nope, doesn't work for bftuk!

    -aqls-
     
  5. denchomsky United Kingdom

    denchomsky Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2005
    Posts:
    1,770
    Likes Received:
    30
    If i type denchomsky(nothing else) it goes to my acorn profile.
     
  6. rob

    rob Founding Member

    Joined:
    Jan 2005
    Posts:
    5,953
    Likes Received:
    68
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page