Domain Manage

Google Adsense for domains

Discussion in 'Domain Parking - General' started by purg, Feb 16, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. purg Ireland

    purg Active Member

    Joined:
    Sep 2006
    Posts:
    405
    Likes Received:
    6
  2. Domain Forum

    Acorn Domains Elite Member

    Joined:
    1999
    Messages:
    Many
    Likes Received:
    Lots
     
  3. seanh

    seanh Active Member

    Joined:
    Nov 2008
    Posts:
    106
    Likes Received:
    0
    I doubt if this will perform better than a good parking page or mini site.

    However, looks like its only in the US for now, not showing as an option in my adsense setup.
     
  4. Systreg

    Systreg Well-Known Member

    Joined:
    Oct 2008
    Posts:
    6,586
    Likes Received:
    96
    Yes, it is for everyone, that is, everyone who has minimum traffic of, I think it's 250,000 visits per month, there is another topic about it on here somewhere.
     
  5. purg Ireland

    purg Active Member

    Joined:
    Sep 2006
    Posts:
    405
    Likes Received:
    6
    Ive seen numbers from 100,000 upto 750,000 but nothing on google or even where to apply. With lots of forums guessing I was hoping someone had a domain already on the scheme.
     
  6. Systreg

    Systreg Well-Known Member

    Joined:
    Oct 2008
    Posts:
    6,586
    Likes Received:
    96
    @ Purg, it actually said the number of visitors required on the Google site, if you can find the topic on here you can view the link, I'll try going back through my posts and see if I can find it.
     
  7. Edwin

    Edwin Well-Known Member Exclusive Member

    Joined:
    Apr 2005
    Posts:
    8,460
    Likes Received:
    261
  8. Systreg

    Systreg Well-Known Member

    Joined:
    Oct 2008
    Posts:
    6,586
    Likes Received:
    96
  9. purg Ireland

    purg Active Member

    Joined:
    Sep 2006
    Posts:
    405
    Likes Received:
    6
    Thats me about 749,000 hits a month out but seeing what you get would be very nice.

    If anyone knows of a domain or two on the google scheme please post. Im very intrested to know the layout used by Google.
     
  10. badger United Kingdom

    badger Active Member

    Joined:
    Sep 2005
    Posts:
    147
    Likes Received:
    4
    The AFD program has a single layout which theyve used for years for anyone who previously had a direct html feed.

    From memory, you can change the colour scheme and thats about all.

    Julia has been blogging about it for some time - caveat emptor
     
  11. disruptive

    disruptive Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2006
    Posts:
    1,638
    Likes Received:
    10
    Any ideas when this is going to be with us in the UK?
     
  12. DaveH United Kingdom

    DaveH Active Member

    Joined:
    Apr 2008
    Posts:
    593
    Likes Received:
    7
    I've got it in my account! Certainly not getting 750,000 uniques.
     
  13. foz

    foz Well-Known Member Exclusive Member

    Joined:
    Oct 2006
    Posts:
    3,032
    Likes Received:
    34
    Option is displayed in my Adsense account to, NZ based.
     
  14. grantw United Kingdom

    grantw Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2005
    Posts:
    4,649
    Likes Received:
    82
    Looks like everyone's got it, have you seen the domain setup instructions though, not exactly bulk friendly:

    Grant
     
  15. disruptive

    disruptive Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2006
    Posts:
    1,638
    Likes Received:
    10
    Must be doing something stupid, but the instructions are not clear to me and heartinternet does not allow me in the form for the A records to enter what is suggested for the A records i.e.:

    @ A (address) 216.239.32.21

    I just dont get this. I though one can enter "*", but not "@". Do they mean "*". The error I get is:

    Failed to add A record.

    Any ideas???
     
  16. disruptive

    disruptive Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2006
    Posts:
    1,638
    Likes Received:
    10
    Got is sorted but how long does it take for domains to be active?
     
  17. jd18 United Kingdom

    jd18 Active Member

    Joined:
    Jan 2009
    Posts:
    168
    Likes Received:
    0
    :mad: your not joking!!

    ill have to host any domains and do the dns or use one of their suggested DNS providers, as fasthosts don't do cname.
    Nameservers would have been a better way - but they obviously want to make life difficult for everyone except themselves.

    Jason


     
  18. Systreg

    Systreg Well-Known Member

    Joined:
    Oct 2008
    Posts:
    6,586
    Likes Received:
    96
    Where exactly in Adsense is this, I can't see anything on my UK account, can anyone give directions after logging in?

    [edit]

    Scratch that, got it, it's under AdSense Setup
     
  19. Systreg

    Systreg Well-Known Member

    Joined:
    Oct 2008
    Posts:
    6,586
    Likes Received:
    96
    Last edited: Feb 19, 2009
  20. disruptive

    disruptive Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2006
    Posts:
    1,638
    Likes Received:
    10
    I was kinda hoping that google might allow logos/images instead of the crappy header.

    one of mine: personalgenomics.co.uk
     
  21. aZooZa

    aZooZa Well-Known Member Exclusive Member

    Joined:
    Nov 2005
    Posts:
    4,495
    Likes Received:
    92
    If your registrar has limited zone editing, try zoneedit.com. It's free.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page