Domain Manage

New Post indicator on all the time?

Discussion in 'Forum News & Feedback' started by retired member 1, Nov 24, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. retired member 1

    retired member 1 Retired Member

    Joined:
    Apr 2005
    Posts:
    634
    Likes Received:
    15
    Is anyone else having a problem with the forum, seems to be since the last update.

    [​IMG]

    This indicator in the index never seems to go away, all the forums have new posts all the time, even though I log into this forum more than 5 times a day, posts from last month are still showing new.

    It's only a small thing, but it does make browsing for new posts harder work.
     
  2. Domain Forum

    Acorn Domains Elite Member

    Joined:
    1999
    Messages:
    Many
    Likes Received:
    Lots
     
  3. meinthecorner

    meinthecorner Active Member

    Joined:
    May 2005
    Posts:
    162
    Likes Received:
    2
    Have you tried selecting the [Mark Forums Read] option under the [Quick Links] Menu bar?
     
  4. rob

    rob Founding Member

    Joined:
    Jan 2005
    Posts:
    5,953
    Likes Received:
    68
    Yup - that solved it for me, I didnt know there was still a button there so did a direct link forumdisplay.php?do=markread at the end of the url.
     
  5. SF

    SF Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2005
    Posts:
    7,515
    Likes Received:
    57
    Yep I was also struggling with keeping up with so many new posts, but now all sorted

    Cheers.
     
  6. retired member 1

    retired member 1 Retired Member

    Joined:
    Apr 2005
    Posts:
    634
    Likes Received:
    15
  7. domainer United Kingdom

    domainer Active Member

    Joined:
    Aug 2004
    Posts:
    105
    Likes Received:
    2
    This is not working for me as well. Something is not right. Previously and as on other forums the threads were all set to being read when I left.
     
  8. meinthecorner

    meinthecorner Active Member

    Joined:
    May 2005
    Posts:
    162
    Likes Received:
    2
    Try logging out of this forum and then delete a you cookies and re-log back in again.
     
  9. rob

    rob Founding Member

    Joined:
    Jan 2005
    Posts:
    5,953
    Likes Received:
    68
  10. admin Spain

    admin Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 2004
    Posts:
    10,083
    Likes Received:
    115
    We had to change the forum read marking method after the forum upgrade. Try clearing your web cache and the use the Mark All Forums Read link.

    Apologies for any inconvenience

    Admin
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page