Domain Manage

news feed to post in wordpress

Discussion in 'Services Wanted' started by fish, Aug 16, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fish United Kingdom

    fish (59) Well-Known Member Trusted Trader

    Joined:
    Nov 2006
    Posts:
    2,725
    Likes Received:
    27
    Has anyone successfully used a plugin to convert a rss (or other) feed into a post on a WP site?

    Am trying WP-o-matic but can only seem to get the title to show ...

    TIA

    Fish
     
  2. Domain Forum

    Acorn Domains Elite Member

    Joined:
    1999
    Messages:
    Many
    Likes Received:
    Lots
     
  3. fresh79 United Kingdom

    fresh79 (17) Active Member Trusted Trader

    Joined:
    Mar 2008
    Posts:
    455
    Likes Received:
    5
    There is a whole bunch of plugins for this, WP-O-Matic should work fine, Ill have a go at fixing it for you if you are stuck?
    PM me
     
  4. aZooZa

    aZooZa (72) Well-Known Member Exclusive Member Trusted Trader

    Joined:
    Nov 2005
    Posts:
    4,495
    Likes Received:
    92
  5. fish United Kingdom

    fish (59) Well-Known Member Trusted Trader

    Joined:
    Nov 2006
    Posts:
    2,725
    Likes Received:
    27
    Agree! I use it for posting Amazon stuff on several aff sites, tried the yahoo Q&A too which although works well it's not suitable for the site I've in mind.

    Not tried any other modules though, guess you'd need to sign up & use the rewrite tool if posting articles or news feeds ???
     
  6. aZooZa

    aZooZa (72) Well-Known Member Exclusive Member Trusted Trader

    Joined:
    Nov 2005
    Posts:
    4,495
    Likes Received:
    92
    Yes, $20 for the RSS module. Tried the rest, now use the best!
     
  7. fish United Kingdom

    fish (59) Well-Known Member Trusted Trader

    Joined:
    Nov 2006
    Posts:
    2,725
    Likes Received:
    27
    Cheers C for the code, will play with it later :)

    D, have you used either The Best Spinner or UCG Rewriter ? is any one better than the other in your opinion?

    BTW, just found out that WProbot has updated it's yahoonews module (in fact they've ditched it 'cos it's now a paid for service) using goog news instead. Latest version 3.51

    Thanks,

    Howie
     
    Last edited: Aug 16, 2011
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page