Domain Manage

WHM backup

Discussion in 'General Board' started by grantw, Apr 28, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. grantw United Kingdom

    grantw Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2005
    Posts:
    4,649
    Likes Received:
    82
    Does anyone have any experience of using the backup option in WHM. I've set mine to create daily backups and ftp them to another server, it's creating the folders/files fine but they are empty (0 bytes) and I can't find any log files to tell me what's going wrong??

    Cheers, Grant
     
  2. Domain Forum

    Acorn Domains Elite Member

    Joined:
    1999
    Messages:
    Many
    Likes Received:
    Lots
     
  3. admin Spain

    admin Administrator Staff Member

    Joined:
    Jun 2004
    Posts:
    10,083
    Likes Received:
    115
    Never tried it, I will see if I can get mine to work
     
  4. grantw United Kingdom

    grantw Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2005
    Posts:
    4,649
    Likes Received:
    82
    s'alright, I found the log file. Looks like I'm running out of disc space when it's creating the backup file.

    Cheers, Grant
     
  5. Jeewhizz

    Jeewhizz Well-Known Member

    Joined:
    May 2006
    Posts:
    1,177
    Likes Received:
    18
    Have got loads of experience with WHM/cpanel servers, so feel free to drop me a PM/email :)

    You can also get 0byte backups if the FTP requires passive FTP, and you don't select this option! :)
     
  6. grantw United Kingdom

    grantw Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2005
    Posts:
    4,649
    Likes Received:
    82
    Cheers Jee, I tried passive and non-pasive and got the same, this is in the log file:

    Creating Archive ....
    gzip: stdout: Disk quota exceeded
    Done

    Grant
     
  7. Jeewhizz

    Jeewhizz Well-Known Member

    Joined:
    May 2006
    Posts:
    1,177
    Likes Received:
    18
    Is there enough space on the drive to duplicate the account it's backing up?
     
  8. grantw United Kingdom

    grantw Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2005
    Posts:
    4,649
    Likes Received:
    82
    No, LOL I think that could be the issue, should probably have checked that first!!

    :)

    Cheers, Grant
     
  9. Skinner

    Skinner Well-Known Member

    Joined:
    Jul 2008
    Posts:
    4,325
    Likes Received:
    81
    Grant, get a dreamhost or servage account, I have rammed 100s of gb's of backups onto dreamhost hehe :)

    p.s. Jee thats good to know, I may shoot you a pm now, if I can work out how to word it :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page