Domain Manage

AdSense display probs on new minisite?

Discussion in 'Website Reviews' started by Alien, Jul 17, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Alien

    Alien Well-Known Member

    Joined:
    May 2006
    Posts:
    5,921
    Likes Received:
    57
    Hi all :)

    Just developing a little mini type site on Troughs.co.uk - three original pages so far, more content to be added soon. Only put it up yesterday.

    For some reason Google AdSense shows (it's header and footer of all pages so just two locations) on the main page and not the other two, does anyone have any idea why? Do they show to others OK? Or will it resolve itself in a day or two when Google crawls properly?

    Thanks. :)
     
  2. Domain Forum

    Acorn Domains Elite Member

    Joined:
    1999
    Messages:
    Many
    Likes Received:
    Lots
     
  3. aZooZa

    aZooZa Well-Known Member Exclusive Member

    Joined:
    Nov 2005
    Posts:
    4,495
    Likes Received:
    92
    Adsense shows for me on all pages ;)
     
  4. Alien

    Alien Well-Known Member

    Joined:
    May 2006
    Posts:
    5,921
    Likes Received:
    57
    Thanks mate, odd - p'raps it's just me then, lol! :)
     
  5. Aiden Roberts

    Aiden Roberts Well-Known Member

    Joined:
    May 2011
    Posts:
    1,380
    Likes Received:
    16
    On all pages for me too ;)


    Aiden
     
    • Like Like x 1
  6. Alien

    Alien Well-Known Member

    Joined:
    May 2006
    Posts:
    5,921
    Likes Received:
    57
    Thanks Aiden. :) It's official. Google AdSense dislikes me, lol. :? :D
     
  7. retired_member33

    retired_member33 Retired Member

    Joined:
    Apr 2010
    Posts:
    1,464
    Likes Received:
    13
    All pages as well but the Ads seem to be very irrelevant.

    Perhaps its because its showing ads in another language then the website is written in but they are not related to the topic at all.

    By the way, I accidentally clicked one of the ads ;)
     
  8. aZooZa

    aZooZa Well-Known Member Exclusive Member

    Joined:
    Nov 2005
    Posts:
    4,495
    Likes Received:
    92
    All relevant for me. I also made the above mistake...
     
  9. Alien

    Alien Well-Known Member

    Joined:
    May 2006
    Posts:
    5,921
    Likes Received:
    57
    LOL! :grin: :grin: Thanks!
     
  10. Silverz United Kingdom

    Silverz Active Member

    Joined:
    Jul 2011
    Posts:
    118
    Likes Received:
    1
    Having the same problem this side with my own site Alien. Oddly enough I'm getting this problem when using only Chrome (my default), and when I try with FF and IE, they show up perfectly, but I have seen a few threads popping up here and there about others having the same problem with chrome. Using Chrome by any chance Alien ?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page