20i Domains

Adsense Won't work!

Discussion in 'Google Adsense' started by Drago1986, Aug 7, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Drago1986

    Drago1986 Active Member

    Joined:
    Feb 2012
    Posts:
    133
    Likes Received:
    0
    So I'm new to all this stuff but I would have thought that setting up an adsense account would be pretty easy. Seems it doesn't agree with me!

    Verifying the account, they deposited £0.28 and when I put the value in to verify it tells me i'm wrong!

    This is seriously frustrating, I'm not wrong!! On top of this I can't get anyone to speak too! This is my 2nd time of trying.

    Anyone any ideas?
     
  2. Domain Forum

    Acorn Domains Elite Member

    Joined:
    1999
    Messages:
    Many
    Likes Received:
    Lots
    articles.co.uk
     
  3. The Ferryman United Kingdom

    The Ferryman Active Member

    Joined:
    Aug 2006
    Posts:
    512
    Likes Received:
    15
    Be sure you are answering the question correctly.
    Is the answer £0.28, or 0.28, or 28 ?
    Regards
    Bruce
     
  4. Drago1986

    Drago1986 Active Member

    Joined:
    Feb 2012
    Posts:
    133
    Likes Received:
    0
    £0.28 doesn't fit.

    0.28 didn't work and 28 didn't work either!

    got a new deposit sent to the account as this one got blocked.

    Really no idea what I'm doing wrong here
     
  5. Drago1986

    Drago1986 Active Member

    Joined:
    Feb 2012
    Posts:
    133
    Likes Received:
    0
    Managed to find a contact form ( was pretty difficult to find) and I have contacted them, although they don't provide space to tell them what has gone wrong.

    Could be interesting. Extremely frustrating!
     
  6. seanc United Kingdom

    seanc Well-Known Member

    Joined:
    May 2005
    Posts:
    1,202
    Likes Received:
    6
    wait until the close your account when its full of money and dont give you an explanation... now thats frustrating :)

    welcome to the world according to google
     
  7. Drago1986

    Drago1986 Active Member

    Joined:
    Feb 2012
    Posts:
    133
    Likes Received:
    0
    now they are telling me that my account does not exist.

    Yes actually it DOES!!!
     
  8. Drago1986

    Drago1986 Active Member

    Joined:
    Feb 2012
    Posts:
    133
    Likes Received:
    0
    So i got a new test deposit of £0.50, I tried that and guess what that doesn't work either!

    This is really starting to piss me off!

    Is there anyway I can actually speak to a human being to see if someone can fix this?
     
  9. cc976a United Kingdom

    cc976a Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2007
    Posts:
    1,909
    Likes Received:
    10
    Sounds like the payments to your account, and what show on the database against your profile are out of synch

    Like many big online companies speaking to a human being who know how to help is seen as an unnecessary, inconvenient and costly annoyance by the big boys - so your chances are slim

    Can you not start again with a brand new account, the 'reset' may do the trick?
     
  10. The Ferryman United Kingdom

    The Ferryman Active Member

    Joined:
    Aug 2006
    Posts:
    512
    Likes Received:
    15
    Have you tried using a different browser to enter the amount?
    Bruce
     
  11. Drago1986

    Drago1986 Active Member

    Joined:
    Feb 2012
    Posts:
    133
    Likes Received:
    0
    tried in IE, Firefox and Chrome!
     
  12. Drago1986

    Drago1986 Active Member

    Joined:
    Feb 2012
    Posts:
    133
    Likes Received:
    0
    I have tried resetting my bank account a couple of times but I guess I'm going to need a completely new Adsense account.

    I'll have a look at this when I get home from work
     
  13. Drago1986

    Drago1986 Active Member

    Joined:
    Feb 2012
    Posts:
    133
    Likes Received:
    0
    ITS WORKED!

    I think I was impatient tbh. I just left it a couple of days tried again and hey presto its working... i think!
     
  14. retired_member26

    retired_member26 Banned

    Joined:
    Oct 2004
    Posts:
    752
    Likes Received:
    12
    The verification process was different as far as I remember. You need a 4-digit number sent to you by mail.
     
  15. retired_member33

    retired_member33 Retired Member

    Joined:
    Apr 2010
    Posts:
    1,464
    Likes Received:
    13
    Still the same.

    Or at least, it was like that a couple of months ago.

    Had to set up a second account as my first one was closed without a valid reason... Luckily I moved to another country and had a new bank account ;)


     
  16. Drago1986

    Drago1986 Active Member

    Joined:
    Feb 2012
    Posts:
    133
    Likes Received:
    0
    ok so now they've verified my account and blank adds are showing on my site. What do I need to do to get this to progress to having real ads on?

    Do I just wait and let google crawl the site?
     
  17. bmx

    bmx Member

    Joined:
    Jun 2012
    Posts:
    21
    Likes Received:
    2
    Ads should appear fairly quickly.

    This post was a few days ago - just checked your site and can't see any?

    If you still have the code in place then it may not be working because of your wordpress settings or robots.txt information.

    It's happened to me before because of those 2 things.

    Check wordpress settings - http://www.ehow.com/how_8545566_block-spiders-wordpress-install.html

    I would guess you are blocking access to the google spider with this:

    User-agent: *
    Disallow: /wp-admin/
    Disallow: /wp-includes/

    Google needs access to determine content and ad relevancy.

    Try this - http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=en&answer=10532
     
    Last edited: Aug 18, 2012
  18. Drago1986

    Drago1986 Active Member

    Joined:
    Feb 2012
    Posts:
    133
    Likes Received:
    0
    would it be because I am using a plugin to place the adds?
     
  19. bmx

    bmx Member

    Joined:
    Jun 2012
    Posts:
    21
    Likes Received:
    2
    I doubt it.

    Have you tried this yet?

    http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=en&answer=10532

    (your robots txt is still showing the old settings)

    That should fix it, if you have already checked the wordpress settings.

    Just change it via your cpanel or ftp client.

    Post back here and let me know if it works (or not) and I can provide other suggestions.

    You can also go into your header code and amend it there directly or via a seo plugin.

    Try the robots.txt first.
     
  20. Drago1986

    Drago1986 Active Member

    Joined:
    Feb 2012
    Posts:
    133
    Likes Received:
    0
    I think I have now made those changes so I hope to see some adds soon!
     
  21. bmx

    bmx Member

    Joined:
    Jun 2012
    Posts:
    21
    Likes Received:
    2
    I still can't see ads on your site.

    Obviously something is going wrong there.

    Without access to your wordpress setup I can't properly identify the issue.

    There are seo plugins that allow you to include additional home/page/post headers.

    'Platinum SEO Pack' is one I've used before.

    Install that, then try the robots code in there - go into the plugin settings to make the change, was near the bottom of page last time I checked.

    That worked for me when the ads weren't showing correctly.

    Give it a try and let me know.

    If it doesn't work I can go into your wordpress admin and check other stuff?

    ----

    Try this code in the 'Platinum SEO Pack' settings if it still doesn't work.

    <META name="ROBOTS" content="INDEX,FOLLOW">

    More on this here - http://www.searchtools.com/robots/robots-meta.html

    If all that doesn't work it could be a theme setting that is messing the ads up? Contact the developer and inquire there.

    You could also uninstall the plugin and put the adsense code in a post to see if it is showing. If it is then the plugin may be to blame.
     
    Last edited: Aug 20, 2012
Thread Status:
Not open for further replies.