20i Domains

Who's Using Fresh Store Builder?

Discussion in 'Fresh Store Builder' started by Alien, Nov 25, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. davedevelopment

    davedevelopment Well-Known Member

    Joined:
    May 2009
    Posts:
    1,322
    Likes Received:
    89
    Apparently a 'checkout' doesn't count as a click until they hit the hit button.
     
  2. Domain Forum

    Acorn Domains Elite Member

    Joined:
    1999
    Messages:
    Many
    Likes Received:
    Lots
    articles.co.uk
     
  3. chippyb United Kingdom

    chippyb Active Member

    Joined:
    Jun 2011
    Posts:
    765
    Likes Received:
    7
    if they reach amazon i think it counts as a click, but it still doesnt mean when they get to amazon they will still buy the product, you will prob only get 50% of checkouts as sales.

    I the other day had 24 checkouts in one day but only 8 sales, but there they day before had 16 checkouts and 15 sales, I would just ignore the clicks as it always seems to be double the amount of checkouts from the site
     
  4. namestrands

    namestrands Active Member

    Joined:
    Nov 2005
    Posts:
    279
    Likes Received:
    5
    My store recorded 260 Checkouts and Amazon Recorded 3 Clicks
     
  5. WigWam

    WigWam Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2009
    Posts:
    1,213
    Likes Received:
    21
    have you validated your sites url with them , have to otherwise it uses the defult (freshstorebuilder) amazon tag.

    http://www.freshstorebuilder.com/account/websites/

    WW.
     
  6. Alien

    Alien Well-Known Member

    Joined:
    May 2006
    Posts:
    6,047
    Likes Received:
    67
    Could it be bots doing that? :eek:
     
  7. wonder_lander United Kingdom

    wonder_lander Well-Known Member Full Member

    Joined:
    Mar 2009
    Posts:
    1,059
    Likes Received:
    96
  8. WigWam

    WigWam Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2009
    Posts:
    1,213
    Likes Received:
    21
    You can get it to auto populate using the node or keyword / keyphrase, e.g. "canon camera lenses".

    WW.


     
  9. wonder_lander United Kingdom

    wonder_lander Well-Known Member Full Member

    Joined:
    Mar 2009
    Posts:
    1,059
    Likes Received:
    96
    Cheers for the reply WW, but what are the nodes? Is it contained with the URL string I posted or is there some other way for me to optain it for the search query I had ran?
     
  10. WigWam

    WigWam Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2009
    Posts:
    1,213
    Likes Received:
    21
    Unless I'm doing something wrong, the only way I have been able to find the nodes is by looking in the url (seating would be 403682011). Probably is a better way of doing it though.

    You can add products individually by using the ASIN key.

    WW.
     
  11. stevebrowne

    stevebrowne Active Member

    Joined:
    May 2007
    Posts:
    878
    Likes Received:
    11
    And the first sale came yesterday.
     
  12. bensd United Kingdom

    bensd Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2007
    Posts:
    5,110
    Likes Received:
    69
    Do the product descriptions get lifted straight from amazon or can you re-write them?
     
  13. seemly

    seemly Well-Known Member

    Joined:
    Feb 2011
    Posts:
    1,354
    Likes Received:
    269
    Ben, they are lifted from amazon, but as I mentioned in an earlier post:

    http://www.acorndomains.co.uk/affil...s-using-fresh-store-builder-2.html#post356519

    But yes, you can also rewrite them.
     
    Last edited: Dec 3, 2011
  14. Alien

    Alien Well-Known Member

    Joined:
    May 2006
    Posts:
    6,047
    Likes Received:
    67
    Anyone notice they get a MySQL error if you select the FILTER option from the pages without choosing any drop down options? You then get this error:

    I've got a support ticket open with FSB at the moment. I guess this is a bug.
     
  15. AssetDomains

    AssetDomains Well-Known Member

    Joined:
    Feb 2010
    Posts:
    3,076
    Likes Received:
    74
    Is the best spinner worth the price then any descent wordpress pluggins to use this with
     
  16. seemly

    seemly Well-Known Member

    Joined:
    Feb 2011
    Posts:
    1,354
    Likes Received:
    269
    After a quick search, it seems there are no available TBS plugins available for wordpress, although I did find a thread via Google search that suggested WP Robot has integrated it's API.

    For me, TBS has been worthwhile just for the various FSB sites I now have that are creating "unique" content from amazon descriptions. I will get round to writing quality content for the better selling items at some point, but for the time being, ranking is doing well enough to get me enough sales to justify the purchase of both FSB and TBS.

    PS: When you buy FSB you get a (50%?) discount on TBS.
     
  17. Alien

    Alien Well-Known Member

    Joined:
    May 2006
    Posts:
    6,047
    Likes Received:
    67
    Got confirmation - this is a bug. Hopefully they'll fix soon. :)
     
  18. hal

    hal Active Member

    Joined:
    Jun 2006
    Posts:
    296
    Likes Received:
    10
  19. hal

    hal Active Member

    Joined:
    Jun 2006
    Posts:
    296
    Likes Received:
    10
  20. WigWam

    WigWam Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2009
    Posts:
    1,213
    Likes Received:
    21
    Last edited: Dec 3, 2011
  21. Alien

    Alien Well-Known Member

    Joined:
    May 2006
    Posts:
    6,047
    Likes Received:
    67
    I've just converted one of my existing sites into FSB, using another edited template I've made up.

    Be interesting to see how it compares to the previous site performance, etc, fingers crossed! :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.